Travestit

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search
Un travestit ochind o victimă

Un travestit (provenind de la termenii tramvai, vest și tit, ceea ce înseamna sân în engleza) sunt o rasa ce locuiește pe toate planetele colonizate de om. Ei se deosebesc unii de alții, formând trei grupări, opuse una celeilalte, acestea neînțelegându-se, dar în cele din urma uniți împotriva muierilor:

- travestit care iubește femeile (și pe sine ca femeie)

- travestit homosexual

- travestit de nevoie

Începuturi[modificare]

Travestismul își are începuturile în epoca antichității, romanii și grecii fiind obsedați cu acest lucru. După căderea Imperiului Roman, travestismul a fost reprezentat de scoțieni, mai târziu de britanici. In perioada Victoriana, în Anglia, era interzis sa joci în piese de teatru ca femeie, deci femeile se deghizau în bărbați, ca sa participe, iar în sceneta ele se deghizau în femei din nou, chestia asta se numește travestism recursiv.

Ideologie[modificare]

Scrisa în Biblia Travestiților de Naomi, aceasta este probabil cea mai interesantă ideologie prezenta pe Pământ, învingând chiar comunizmul și națismul. Travestiții cred ca Adam a purtat rochii de dinainte ca Dumnezeu s-o facă pe Eva, care era copia lui. Travestiții cred ca femeile născute femei sunt doar niște piedici care stau în fata păcii mondiale iar travestiții ar trebui sa conducă lumea.

Femeile, conform travestiților, sunt rele și nepăsătoare față de bărbați, și trebuie toate sa fie deportate in Transnistria și în Gibraltar sau/și duse în lagăre. Ceea ce nu este mult menționat în Biblia Travestiților, deoarece este evident, este faptul ca travestii sunt de 1000 de ori mai sexy decât femeile născute femei.

Citate[modificare]

Travestit

Citate despre travestiti.

In Rusia Sovietica, femeile te violează!

~ Un rus

Atenție, tovarăși! Atenție la muierile cu cuc!

~ Stalin

Este o capcană!

~ Amiralul Akbar

Vom conduce lumea!

~ Un travestit

NEM!NEM!NEM!

~ Un maghiar aflând ca iubita sa este un travestit român