Modificări

Salt la: navigare, căutare

Forumul Softpedia

2.160 de octeți adăugați, 22 octombrie 2017 12:03
se fini
'''Forumul Softpedia''' este cel mai mare forum românesc, fondat în anul 2001 de doi mari informaticieni, academicieni şi personalităţi ale României, Bogdan Gheorghe şi Cătălin Gârmacea, deţinând aproximativ 300 (online în fiecare zi) de ultraspecialişti în diferite domenii clasate pe: Soft Related/OS, Telefoane mobile si tablete, Professional Zone, Multimedia, Casa mea, Pasiuni Comune, E-Opinions, Life & Entertainment şi zona de ajutor (demilitarizată parţial) Feedback.


== Istoric ==
Într-o frumoasă zi de vară, Gârmacea şi Gheorghe se gândiră să facă un site unde specialiştii să-şi dea în petic inteligenţa lor remarcabilă în toate domeniile. Aşa, prin vara lui 2001, a apărut forumul Softpedia, unde se intra pe bază de rang de partid sau bir.
Din toamna aceluiaş an au descoprit unii români acest site, şi au început să apară din ce în ce mai mulţi utilizatori, unii mai specialişti decât alţii. De la zugravi la electricieni, la regizori de filme porno la teişti (*înafară de Kruger), la colecţionari de CD-uri şi console Tetris (bine-cunoscutul djl), forumul a devenit încet şi sigur o platformă unde orice român putea deveni specialist indiferent că avea doar 4 clase sau facultate (luată pe zacuscă).


== Controverse ==
De când moderatorii nu îşi mai fac treaba, au început să apară:
1. grupuri de extremişti români şi străini ce polemizează mizerii bolnave pe aria Poiana lui Iocan. Cei mai iluştrii sunt: Daco_Get, & friends. Acesta din urmă pe lângă faptul că este moderator pe aria de ''How it's make aer condiţionat'' şi încă două pagini foarte folositoare, scapă de fiecare dată de avertizăi, suspendări, banări ca prin urechile acului. Se presupune că a fost făcut moderator de către fifi.
2. utilizatorii ieşiţi la pensie, cel mai cunoscut/ă fiind fifi din Bucureşti, ce crează conturi aproape în fiecare zi pentru a înjura un mistic moderator pe nume Argonaut.
3. copii migraţi de pe TPU, un adevărat cancer al forumului, mai periculoşi decât extremiştii şi pensionarii. De obicei îşi folosesc timpul pe aria TV-Satelit şi FUN.
8 modificări

Meniu de navigare