Hacker

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare

„ Fraiere, sunt deja la tine in calculator !”

~ Hackerul român către un noob

„ A.....da. !”

~ Un noob către Hackerul român


Generalităţi[modificare]

Hackerii din România în marea majoritate a lor sunt copii de 12-13 ani ce au avut deja o gramadă de femei, maşini, bani şi mai ales, să nu uitam, sunt extrem de bazaţi şi pot omorî în bătaie pe oricine. Mulţi dintre ei sunt extrem de buni în a creea bnc-uri şi boţi pe servere prinse la scan, pentru a-şi rezolva problemele de orgoliu cu ceilalţi hackeri de pe IRC. Aici intervine o altă problemă: pentru a fi hacker de IRC trebuie să fii în stare să ţii pe boţi nickname-urile celorlalţi, să îi floodezi din 10 rooturi dintre care 5 sunt nasa.gov, să le faci take pe canal şi să îi înjuri într-un limbaj de 1337 h4x0r. Regatul peste care domneşte acest hacker va fi întotdeauna canalul cu key şi care conţine obligatoriu unul dintre cuvintele “hack”, “root”,”bash”,”edu”, “trade”, “gov”, “cc”, “ebay”. Pe acest canal îl veţi găsi pe el cu toate bnc-urile şi toţi boţii lui, plus un alt hacker care îi este bun prieten. Altcineva nu va avea nicio şansa de a vedea haxoreala adevarată de pe acel canal.

Realizări[modificare]

Majoritatea hackerilor din România au avut root nasa.gov. Ei au folosit acest root pentru a flooda şi a avea bnc pe Undernet. Dacă iî superi îţi vor garanta ca vei suporta consecinţele şi vei vedea ce înseamnă flood din nasa.gov. Desigur că atunci când auziţi aceasta ameninţare veţi închide speriaţi calculatorul şi vă veţi ascunde sub pat de frică. Este o reacţie normală, deoarece un astfel de om poate chiar să vă spargă calculatorul şi să vă şteargă toate filmele porno din el.

Limbaj[modificare]

Expresiile uzuale ce dovedesc puterea hackerului român sunt:

- îţi dau format la calculator
- îţi ard placa de reţea
- îţi dau flood de îţi ia foc monitorul
- te las fără net
- îţi sparg calculatorul
- lasă că aflu eu unde stai şi te bag la portbagaj

Hackeri Bătrâni[modificare]

Pe lângă hackerii de 12-13 ani există şi categoria “hackeri bătrâni” ce deja au sărit de 20 ani. Aceştia sunt cei mai respectaţi oameni pe IRC deoarece toată lumea îi ştie. Desigur că hackerii bătrâni nu muncesc pentru că nu au nevoie de nimic în afară de un calculator cu accesoriile adiacente (mouse, tastatura, monitor, etc.), mIRC. Îşi petrec sau şi-au petrecut toată viaţa în sălile de net dormind pe scaune şi cerând de la ceilalţi o ţigară. Unii dintre ei au şi calculatoare acasă, net de 30 RON de la reţele de cartier şi extrem de multe prietene virtuale pe nume Gore, Nicu, Adrian etc., ce îi susţin în ceea ce fac prin fraze gen “puiu eşti cel mai tare, îmi dai şi mie un bnc?”.

Hackerul bătrân este atât de plin de cunoştinţe în materie de IT încât nici măcar nu mai stă el să se chinuie să facă ceva. O simplă frază scrisă pe un canal IRC de genul: “daţi flood pe ip-ul ăsta” sau “care ai arhivă de psybnc precompilată” îi va face pe toţi să execute ordinele. Bineînţeles că şi aceşti hackeri de rang înalt au spart nasa.gov de câteva ori şi vă pot face orice le trece prin minte.

Cum se protejează[modificare]

Desigur că toţi hackerii sunt urmăriţi de poliţie, Interpol, FBI şi trebuie să îşi ascundă identitatea. Pentru aşa ceva există programe şi metode de 1337 h4x0r:

- metoda conexiune de la telefon public. Inventată de către “Sorinel The Hacker Master Of CC & PayPal” şi care a fost folosită cu nesimţire de către producătorii filmului “Hackers 2” fără a-i acorda creditul necesar lui Sorinel, această metodă incredibilă vă permite să mergeţi la un telefon public cu laptopul şi să vă conectaţi la internet desigur fără a stârni suspiciuni în rândul patrulelor de poliţie, a trecătorilor sau a centralei de telefonie. Ideea se bazează pe faptul că poţi tăia liniştit firele unui telefon public şi să stai cu un laptop în cabină iar pe ceilalţi nu îi deranjează acest lucru. Genial nu-i aşa? - proxy public luat de pe site-uri gen proxy4free.com şi care te protejează până şi în pantaloni de public ce e

- proxyswitcher – acest program ce foloseşte o listă de proxy-uri (publice desigur) va proteja orice hacker urmărit de poliţie.

- AOL sau Compuserve – datele care se loghează acolo nu vor ajunge în vecii vecilor pe mâna organelor abilitate. Nici nu rămâne în server toată sesiunea online a hackerilor în care apare printre altele şi IP-ul lor real.

Copy/Paste[modificare]

HQ[modificare]

Nu exista o harta clară a densităţii hackerilor in România. Cum internetul a devenit mai comun decât babele violate în amurg de seară în sate cu nume de organe genitale de animale, aceştia pot fi la fel de mulţi şi în cele mai îndepărtate sate şi cătune.

Un raport F.B.I în colaborare cu C.I.A. şi cu informaţii oferite cu generozitate de Mosad si black_death, au scos la iveala un potenţia HQ a hackerilor din România. Conform acestui raport, marea majoritate a hackerilor români se concentrează în ultra-tehnologizatul judeţ Vâlcea. Aici există o şcoală secretă structurată precum masoneria, în cadrul careia se formeaza, pe linie de sânge sau ţigari oferite, mini hakerilor. Aceştia au cunoştinţe atât de vaste şi complete cu privire la ce înseamna să fi haxor adevărat, încât sunt foarte greu de depistat. O categorie specială a hackerilor sunt cei care au reuşit sa spargă serverele eBAY, reuşind astfel să obţină bani din tranzacţii false. Inteligenţa lor este asa de ridicată, încât au reuşit sa inducă în eroare F.B.I. ul, care îi fila de 3 luni, în timp ce aceştia făceau tranzacţii de pe calculatoarele personale, în propriile apartamente şi utilizând un abonament la internet pe persoană fizică.

Nu ne putem permite să detaliem acţiunile care încearcă sa ne inducă în eroare doarece nici acest site nu este sigur in faţa acestor maeştrii ai tastaturilor. Deseori, aceştia, prin complicate atacuri super evoluate DDOS, reuşesc să blocheze site-uri de interes internaţional.