Culturism

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare

Culturismul este un sport in care scopul este dezvoltarea masei musculare si reducerea stratului de neuroni. A fost infiintat la data de 30 februarie 1998, de catre Tabodis Gaius VuLumelianus .

Tabodis a fost un mare campion la Halbere, dar nemultumit din cauza exercitiilor pe care trebuia sa le faca la antrenamente. In halbere sint 3 probe de baza: smuls si tras. Antrenamentele lui VuLumelian se invirteau in jurul acestor 3 probe, exercitiile pe care le facea erau menite sa creasca forta pentru a putea ridica greutati uimitoare, 30kg. Vazind ca talia i se suptiaza, VuLumelian a zis "GATA! Pina aici! NU mai vreau halbere, vreau ceva nou!". Si intr-o zi, dupa ce si-a retras degetul din nas, i-a venit o idee. Sa dea nastere unui sport nou.

Zis si facut, VuLumelian a pus bazele unui nou stil de antrenament, in care scopul era sa faca muschi cit mai mari. Dupa o lunga perioada de 3 luni de antrenamente grele, VuLumelian a inceput sa verifice progresele. A mers la bunica acasa in timp ce aceasta dormea, a intrat in odaia din vale, s-a dezbracat si a scos aparatul de fotografiat. A facut citeva poze dupa care a infipt firul aparatului de fotografiat in portul de tastatura din calculator. Observind ca aparatul de fotografiat s-a stricat, s-a dus cu el la firma de unde-l cumparase. Cei de acolo i-au zis sa lase aparatul la ei.

A 2-a zi VuLumelian nu mai putea de nerabdare. La 10 dimineata s-a dus la firma, iar cei de acolo l-au facut prost si i-au zis "data viitoare ai grija sa nu-l bagi in priza!". Ce s-a intimplat mai departe, istoria nu ne spune, cert este ca VuLumelian a reusit (nu putem spune dupa cite incercari) sa conecteze aparatul foto la calculator. Observind progresele uimitoare, dar mai ales cel de la talie, Gaius a fost fascinat. Insa marea problema era urmatoare: ce denumire sa-i puna acestui briliant sport. S-a scarpinat in cap (cred ca destul de mult, ca i-a cam cazut parul) si intr-un final i-a venit ideea... CULTURISM! Culturism era numele perfect. De ce? Nu stim inca si nici nu vrea sa ne spuna.

Si cum statea el pe scaunul cel nou (cel vechi se rupsese cu el), Tabodis a nimerit pe googal. A scris intr-o jumate de ora 'culturism', a apasat butonul Enter cu degetul mare de la picior si i-a aparut in fata un sait, www.getbig.dot. Dupa ce a vazut ca nu poate sa acceseze linkul cu click dreapta, a incercat cu click stinga. Si a mers. "Bai, da' sint tare!" a exclamat VuLumeliat. Pardon, VuLumelian.

Si-a facut user pe forumul saitului mentionat, a inceput sa le impartaseasca celor de acolo din experienta lui si intr-un final a ajuns moderator. Vazind ca statutul lui de idiot incepe sa para ceva foarte scump in ochii altor idioti, Gaius a inceput sa dea avertizmene celor care aruncau jigniri. Se saturase sa mai spele cacatul de pe hol lasat de atitia incompetenti.