Modificare „Ninjutsu”

Jump to navigation Jump to search

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 10: Linia 10:
 
==Ninjutsu in prezent ==
 
==Ninjutsu in prezent ==
   
Curentul Ninjutsu este atat de puterninc in acest moment incat ii determina pe copiii tarii noastre sa dispara intr-un nor de fum si sa apara in tari precum Japonia,Olanda si Franta , nu pentru ca ar fi mai bine in orice alta tara decat in Romania,ci pentru ca acolo ajung fie la munca fie la cersit,de buna voie sau constransi de puterea magica a prafului de Nin-ju-tsu.
+
Curentul Ninjutsu este asa de puterninc momentan incat ii determina pe copii tarii noastre sa dispara intr-un nor de fum si sa apara in tari precum Japonia,Olanda si Franta , nu pentru ca ari fi mai bine in orice alta tara decat in Romania ci pentru ca acolo ajung fie la munca fie la cersit,de buna voie sau constransi de puterea magica a prafului de Nin-ju-tsu.
   
 
[[Categorie:Arte marțiale]]
 
[[Categorie:Arte marțiale]]

Reține că toate contribuțiile la Neciclopedie sunt distribuite sub licența Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (vezi Neciclopedie:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă. Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!

Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)