Modificare „Neciclopedie:Cum mă înregistrez”

Jump to navigation Jump to search

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Modificarea poate fi anulată. Verificați diferența de dedesubt și apoi salvați pentru a termina anularea modificării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
  +
Avantajele înregistrării la Neciclopedie sunt multiple, iar dezavantaje nu există. Pentru a vă înregistra pe Neciclopedie, apăsați pe legătura „'''[[Special:Userlogin|Creare cont | Autentificare]]'''” din meniul de sus al paginii, apoi în noua pagină alegeți '''[http://neciclopedie.org/index.php?title=Special:Autentificare&returnto=Pagina_principal%C4%83 Creați-vă un cont de utilizator acum]'''.
#Redirect[[Ajutor:Cum mă înregistrez]]
 
  +
  +
Alegeți-vă apoi un nume de utilizator (există câteva restricții, detalii mai jos) și o parolă, și introduceți (opțional) o adresă de e-mail la care să puteți fi contactat. (Adresa de e-mail nu va fi vizibilă pentru ceilalți utilizatori, dar ei vă vor putea scrie acolo prin intermediul Neciclopediei. Tot la acea adresă vi se va comunica parola contului de la Neciclopedieîn cazul în care o uitați.) În final faceți clic pe „'''Creare cont'''”.
  +
  +
[[Categorie:Ajutor]]

Reține că toate contribuțiile la Neciclopedie sunt distribuite sub licența Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (vezi Neciclopedie:Drepturi de autor pentru detalii). Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă. Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!

Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)