Zombi

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare
Al 45-lea Presedinte al SUA desfigurat de crunta maladie
Zombi (in engleza Zombie) sunt o populatie deosebita raspandita pe toata suprafata globului. Oamenii de stiinta spun ca oricine poate deveni zombi daca refuza sa gandeasca de unul singur.

Era Post-modernistă[modificare]

De aprximativ 666 de ani, Organizația Masonică Illuminati a plănuit declanșarea unui virus creat într-un laborator, pentru a instaura Noua Ordine Mondială (aceasta fiind printre ultimii pași către anihilarea rasei umane). China (un stat actualmente foarte de încredere) a adus în decebrie 2019 un virus în toată lumea, creând astfel o pandemie globală. Dar nicio grijă, numeroase companii multi-miliardare de farmaceutice au reusit sa creeze din fondurile celor mai puternice state, vaccinuri scumpe care sigur vor să remedieze "greseala" statului comunist, China. Efectele imediate ale acestei "soluții" nu au fost evident cele mai bune (boli cardio-vasculare, infertilitate atât în rândul femeilor cât și al bărbaților, alergii si chiar moarte), în ciuda faptului că este cel mai sigur vaccin din lume. În 2025, dupa invazia extraterestrilor, un nou efect al vaccinului s-a manifestat: zombificarea. Curând, milioane de oamenii, dintre care multi oricum nu gândeau prea mult înainte, au devenit o armata de trupuri fără o minte proprie, destinați să fie subjugati până la moarte.

Caracteristici generale[modificare]

Seva zombificatoare, ce se poate infiltra prin mușcătură sau zgârietura unui zombi, manifestă urmatoarele simptome:

Stadiul I (între prima si a treia oră de la infectare)
Pacientul va experimenta o sete sau foame (diferit pentru fiecare om) puternică care va persista si se va accentua pana in ultimele stadii. Cu timpul, acesta va manifesta o senzație de răcoreală, conform algor mortis.
Stadiul II (de la a patra la a doisprezecea oră)
Pacientul va experimenta o serie de schimbari in corp simuland ‘’rigor mortis’’ (întărirea mușchilor, rigiditate în mișcare). După a opta oră (vârful manifestarii rigor mortis) simptomele vor începe să se amelioreze.
Stadiul III (de la a doisprezecea oră la a patruzeci si opta)
In acest stadiu, pacientul va experimenta initial amnezie antero-retrogradă, ameteli si dureri de cap, iar mai apoi o forma usoara de coree. Acesta va prezenta o albire a tenului, devenind mai apoi cenusiu.
Stadiul IV (de la a patruzeci si opta ora la a saizececea)
Aceta reprezinta stadiul final sau terminal. Simptomele ce incep sa se manifeste in acest interval de timp se accentueaza cu trecerea timpului, pe langa nevoia trupeasca aparuta in Stadiul I. Totodata, icep sa se manifeste tendinte agresive, irascibilitate crescuta si nesăbuință cauzate de alterarea permanenta a structurii creierului.

Cercetatorii sunt reticenți în a afirma când sau daca se va creea vreodata un leac pentru aceasta oribila afectiune. Unele surse spun ca dupa vaccin, ADN-ul alterat nu mai poate fi restructurat la forma initiala niciodata, altele spun ca numai extraterestrii detin raspunsul la aceasta catastrofa.

Istorie[modificare]

Zombii naziști-fotogrfie realizată în 1944 de către un fotograf german pe front

Secolul XXI nu este, insa secolul aparitiei acestor fapturi. Numeroase dovezi arheologice, precum si mitologia a numeroase popoare dovedesc prezenta lor in diferite perioade istorice.

Cultura chineza[modificare]

Un basm chinezesc spune:Era o data un baiat care trăia într-un sat sarac, cu bunicul sau, dupa moartea părinților săi. El nu aflase până atunci de ce muriseră, dar cand a împlinit paisprezece ani, bunicul sau, Cheng Wong, s-a hotarat să-i povesteasca totul."intr-o zi de vara, eu si parintii tai eram pe drum spre China Mall, cand, trecand printr-o padure, trasura lovi ceva. Ne opriram sa vedem carei dihanii ii curmaseram existenta, nestiind ca gresim amarnic. In fata noastra se inalta o faptra inalta de doi metri cu privire nebuna flamanda. Aceasta sari asupra parintilor tai inainte ca sa pot reactiona in vreun fel. Am actionat ca un las! lasandu-i sa piara, rupti in bucati de a cea fiara. Mi-am intors ochii spre ea o ultima oara. Era îmbăiată in sangele lor." Batranul isi icheia istorisirea in lacrimi. Atunci, baiatul, plin de mânie, se hotărî să-și razbune parintii. Ping-Chu Ling porni in aventura vietii sale, apucand drumul inspre China Mall. Cand se apropia de padure, gasi la intrare o vanzatoare de iphone-uri contra-facute. Ping o intreba de vazuse o bestie feroce, insetata de sange. Fata rase la inceput, dar vazand mina serioasa a tanarului, aceasta se infricosa. Aceasta sfârși în a-i spune ca nu il poate ajuta mai mult decat a-i oferi un discount la un iphone 6SE de 30%. Ping intra in padurea intunecata, abandonand orice speranta la intrare. Alert, era atent la orice zgomot din jurul sau. Deodata nu se mai auzi nimic, iar acest lucru ii agrava anxietatea. In spatele lui auzea suflul bestiei. Stand nemiscat, coplesit de emotie, lesina. Se trezi in bratele tinerei vanzoatre. zacand intr-o baie de sange, fiind tras catre un satuc din apropiere. Acesta observa ca ii lipseau ambele mebre inferioare, iar mana sa stanga fusese rupta pana aproape de cot. "Te duc la spitalul din satul meu." ii psuse fata."Daca nu veneam, nici atat nu mai salvam din tine!" Vanzatoarea avea la taraba un Nokia3310, pe care il pastra in caz de urgente. Ping o lua de sotie pe salvatoarea sa, traind in frica pentru tot restul vietii de padurea intunecata.

O frumoasa actriță chineză celebră interpretând tânăra vânzătoare
Istoricii spun că aceste texte, prezentând numeroase imagini artistice grafice, surprinzând violența creaturii, exprimă elocvent perceția oamenilor de rând asupra zombiilor si atestă contactul lor cu aceștia.

Folclorul românesc[modificare]

O poveste din folclorul român spune:A fost odată ca niciodată un împărat care avea trei fii. Cei doi, mai mari erau zombii și speriau tare pe mezin și toată curtea împărățească, astfel, împăratul decise să îl puna pe fiul său cel mai mic sa le găsească leacul. Astfel, feciorul merge la drum pe calul de nadejde al tatalui sau spre Gradina Craiesii Taramului de Dincolo, poetic pentru Cimitirul Local sau Groapa Comuna, unde se spunea ca creste un mar ce dadea mere atat de dulci ca inviau mortii. Acesta se lupta cu cei trei smei, frati, pe care ii dobori cu usurinta, in ciuda conditiei sale fizice de adolescent. Acesta lua cu el trei mere si se intoarse spre casa. Pe drum, Craiasa il avertiza ca daca un om via avea sa manance din mere, va muri negresit. Ajuns acasa, le oferi merele numaidecat fratilor sai mai mari, dar dupa ce acestia le mancare nu inviara. Atunci, mezinul realiza ca nu trebuie sa creada tot ce aude si musca si el din ultimul mar.

Cultura tiganeasca[modificare]

Era Moderna[modificare]

Opiniile experților[modificare]

Experții sunt în continuare de parere ca nu avem de ce sa ne îngrijorăm.Totul este în regulă! Suntem siguri ca zombii vor deveni în curând vegetarieni. Trebuie sa îi tratăm ca egali!, spuse Dr. Raed Arafat cu trei zile înaine să fie ucis într-un atac violent al unei hoarde de zombii.