Ungaria

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare              ACEST ARTICOOL ESTE INTERZIS IN PRIMUL RAND UNGURILOR BOLNAVI CU INIMA 
            SI CU PATRIOTISMUL, LUI VADIM TUDOR CA AR PUTEA CREA SPAM DE LA COMENTARII, COPIILOR 
             CARE INCA NU AU PAR LA CUR, CELOR DIN WIKIPEDIA PENTRU CA FURA ARICOLE POSTANDULE
               E SITE-UL LOR, CELOR CARE FAC LABA TOATA ZIUA SI SUNT ALERCICI LA PIZDA.
              INTERZIS VANDALIZAREA PAGINEI SI PUBLICITATEA LA BATONUL DE CIOCOLATA "ROM"              DUPA CUM PUTEM OBSERVA ACEASTA PAGINA A FOST STEARSA DE UN BOZGOR CARE ACUM
             3 ZILE A FOST GASIT MORT PE WC, O CRIMA IN STIL MAFIOT URMAT PROBABIL DE O SINUCIDERE.


                  Atenție: Recreați o pagină care a fost ștearsă anterior.
       Asigurați-vă că este oportună recrearea acestei pagini. Jurnalul ștergerilor și al mutărilor pentru această pagină 
           este disponibil: 1 august 2011 23:10, fiind stearasa de un posibil ungur psihopat.
Ungaria sau Bozgoria este o tara aflata undeva in varful penisului romanesc cu 17 deschideri la oceanul Arctic, este foarta cunoscuta in Europa mai ales pentru frumoasa lor limba "magyaroi" si pentru patriotismul lor fata de Transilvania o regiune din Romania unde vampirii sunt folositi ca animale de companie...Aceasta tara are o origine foarte veche fiind fondat de Uniunea Bozgorilor in anul 3894 de catre liderul lor Jenő Szász celebru in tarile balcanice dar si pe planeta Venus.


Politica[modificare]

Se afla inca intr-o forma de uniune tribala consusa si acum de Attila Laba care nu poate fi gasit nicaieri cautat si in ziua de astazi de Interpol, C.I.A, KGB, SRI, Stirile PROTV de la ora 5 si de Vadim Tudor. Inca in anii ei de virginitate Ungaria a fost supta de Austria formand amandoua faimoasta Austro-Ungarie, un imperiu format din 45.362 de rase si libi diferite, au incercat din toate puterile sa anexeze si Romania dar au renuntat datorita faptului ca romanii ar fi cirulat liber prin Europa.

Istorie[modificare]

Un grup de Mongoli (in italiana acest cuvint inseamna retardat) cautand glorie si Sfantu Graal au traversat toata Europa de Est ilegal si clandestin ajungand in Campia Panonica sau Campia Prostitutiei (inca nu se stie concret numele ei adevarat) infintand o noua colonie super avanstata cu tehnologie mongoliana care si astazi e printre cele mai avansate in lume. Capitala este Budapesta, in english "Budapest", in romana "Budă" confundata mereu cu "Bucharest" rivala ei de moarte, este orasul cel mai vechi in Ungaria datand din anul 2011 conform datarilor cu C14. Numele ei vine de la doua prostituate una cu numele de "Buda" care o prefera sa o faca numai si numai la baie, iar cealalta cu numele de "Pesta" caruia ii putea vaginul a peste ud, fiind cunoscute pentru ca una era situata pe un deal iar cealalta la poalele lui Attila, fiind o mare rivalitate intre ele gen Spartak Moscow si AEK Atena. In urma mortii lor de sifilis localnicii suferind enorm, decid ca ar trebui sa fie amintite mereu in istorie dand numele lor satului in care traiau.

Populatie[modificare]

 • Bozgori 98%
 • Unguri 3%
 • Tigani 50%
 • Prostituate 59%
 • Gay 31%
 • Romani -0,02%
 • Pedofili 14%
 • Zoofili 89%
 • Alte natii 99.99%Creat de --andyswamp (discuție) 25 august 2012 20:41 (UTC)


State suverane Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor · Insula De Nicăieri