Ungaria

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search              ACEST ARTICOOL ESTE INTERZIS IN PRIMUL RAND UNGURILOR BOLNAVI CU INIMA 
            SI CU PATRIOTISMUL, LUI VADIM TUDOR CA AR PUTEA CREA SPAM DE LA COMENTARII, COPIILOR 
             CARE INCA NU AU PAR LA CUR, CELOR DIN WIKIPEDIA PENTRU CA FURA ARICOLE POSTANDULE
               E SITE-UL LOR, CELOR CARE FAC LABA TOATA ZIUA SI SUNT ALERCICI LA PIZDA.
              INTERZIS VANDALIZAREA PAGINEI SI PUBLICITATEA LA BATONUL DE CIOCOLATA "ROM"              DUPA CUM PUTEM OBSERVA ACEASTA PAGINA A FOST STEARSA DE UN BOZGOR CARE ACUM
             3 ZILE A FOST GASIT MORT PE WC, O CRIMA IN STIL MAFIOT URMAT PROBABIL DE O SINUCIDERE.


                  Atenție: Recreați o pagină care a fost ștearsă anterior.
       Asigurați-vă că este oportună recrearea acestei pagini. Jurnalul ștergerilor și al mutărilor pentru această pagină 
           este disponibil: 1 august 2011 23:10, fiind stearasa de un posibil ungur psihopat.
Ungaria sau Bozgoria este o țară aflata undeva în vârful penisului romanesc cu 17 deschideri la oceanul Arctic, este foarte cunoscută în Europa mai ales pentru frumoasa lor limba "magyaroi" și pentru patriotismul lor fată de Transilvania o regiune din România unde vampirii sunt folosiți ca animale de companie... Aceasta tara are o origine foarte veche fiind fondat de Uniunea Bozgorilor în anul 3894 de către liderul lor Jenő Szász celebru în tarile balcanice dar și pe planeta Venus.


Politică[modificare]

Se află încă într-o formă de uniune tribala condusă și acum de Attila Laba care nu poate fi găsit nicăieri, căutat și în ziua de astăzi de Interpol, C.I.A, KGB, SRI, Știrile PROTV de la ora 5 și de Vadim Tudor. Încă în anii ei de virginitate Ungaria a fost supta de Austria formând amândouă faimoasa Austro-Ungarie, un imperiu format din 45.362 de rase și limbi diferite, au încercat din toate puterile să anexeze și România dar au renuntit datorita faptului ca romanii ar fi circulat liber prin Europa.

Istorie[modificare]

Un grup de Mongoli (în italiană acest cuvânt înseamnă retardat) cautând glorie și Sfântu Graal au traversat toată Europa de Est ilegal și clandestin, ajungând în Câmpia Panonica sau Câmpia Prostituției (încă nu se știe concret numele ei adevărat) înființând o nouă colonie super avansată cu tehnologie mongoliană care și astăzi e printre cele mai avansate din lume. Capitala este Budapesta, în english "Budapest", în romană "Budă" confundata mereu cu "Bucharest" rivala ei de moarte, este orașul cel mai vechi din Ungaria datând din anul 2011 conform datărilor cu C14. Numele ei vine de la două prostituate una cu numele de "Buda" care o prefera să o facă numai și numai la baie, iar cealaltă cu numele de "Pesta" căruia ii putea vaginul a peste ud, fiind cunoscute pentru că una era situată pe un deal iar cealaltă la poalele lui Attila, fiind o mare rivalitate intre ele gen Spartak Moscow și AEK Atena. În urma morții lor de sifilis localnicii suferind enorm, decid că ar trebui să fie amintite mereu în istorie dând numele lor satului în care trăiau.

Populație[modificare]

 • Bozgori 98%
 • Unguri 3%
 • Tigani 50%
 • Prostituate 59%
 • Gay 31%
 • Romani -0,02%
 • Pedofili 14%
 • Zoofili 89%
 • Alte natii 99.99%Creat de --andyswamp (discuție) 25 august 2012 20:41 (UTC)


State suverane din Europa Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor · Insula De Nicăieri