Categorii de urmărire

Salt la: navigare, căutare

Această pagină conține categorii de urmărire care sunt populate în mod automat de către software-ul MediaWiki. Numele acestora se poate schimba modificând mesajele de sistem relevante din spațiul de nume MediaWiki.

Categorie de urmărire Numele mesajului Criteriile de includere în categorie
Pagini indexate(fără conținut)index-categoryPagina conține cuvântul magic __INDEX__ (aflându-se într-un spațiu de nume care permite acest marcaj) și, ca urmare, este indexată de roboți, deși în mod normal acest lucru nu s-ar fi întâmplat.
Pagini neindexate(fără conținut)noindex-categoryPagina conține cuvântul magic __NOINDEX__ (aflându-se într-un spațiu de nume care permite acest marcaj) și, drept urmare, nu este indexată de roboți.
Pagini care folosesc argumente duplicate în apelarea formatelor(fără conținut)duplicate-args-categoryPagina conține apelări ale formatelor care folosesc argumente duplicate, cum ar fi {{foo|bar=1|bar=2}} sau {{foo|bar|1=baz}}.
Pagini cu prea multe apelări costisitoare de funcții parser(fără conținut)expensive-parserfunction-categoryPagina folosește prea multe funcții costisitoare de analiză (precum #ifexist). Vedeți Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Pagini care conțin formate cu argumente omise(fără conținut)post-expand-template-argument-categoryPagina a depășit $wgMaxArticleSize după extinderea argumentului unui format (ceva plasat între acolade triple, precum {{{Foo}}}).
Pagini în care formatele incluse au o dimensiune prea mare(fără conținut)post-expand-template-inclusion-categoryDimensiunea paginii a depășit $wgMaxArticleSize după extinderea tuturor formatelor, astfel că anumite formate nu au fost extinse.
Categorii ascunse(fără conținut)hidden-category-categoryCategoria conține __HIDDENCAT__ în conținutul său, ceea ce împiedică în mod implicit afișarea ei în zona cu legături către categorii din cadrul paginilor.
Pagini cu legături invalide către fișiere(5 P)broken-file-categoryPagina conține o legătură întreruptă către un fișier (o legătură folosită pentru încorporarea unui fișier atunci când fișierul nu există).
Pagini unde numărul de noduri este depășit(fără conținut)node-count-exceeded-categoryPagina depășește numărul maxim de noduri.
Pagini unde profunzimea de expansiune este depășită(fără conținut)expansion-depth-exceeded-categoryPagina depășește profunzimea maximă de expansiune.
Pagini cu titluri modificate ignorate(fără conținut)restricted-displaytitle-ignoredAceastă pagină conține un cod {{DISPLAYTITLE}} ignorat deoarece nu este echivalent cu titlul real al paginii.
Pagini care utilizează taguri HTML cu auto-închidere invalide(fără conținut)deprecated-self-close-categoryPagina conține taguri HTML auto-închise invalide, cum ar fi <b/> sau <span/>. Comportamentul acestora se va schimba în curând pentru a fi în concordanță cu specificația HTML5, astfel încât utilizarea lor în wikitext este depreciată.
Pagini cu bucle de formate(fără conținut)template-loop-categoryPagina conține o buclă de șabloane, adică un șablon care se autoapelează recursiv.
Pagini cu erori de citare(fără conținut)cite-tracking-category-cite-errorPaginile din această categorie au erori în folosirea etichetelor de referințe.
Pagini cu erori de evidențiere a sintaxei(fără conținut)syntaxhighlight-error-categoryA apărut o eroare în încercarea de a evidenția codul inclus în această pagină.
Pagini cu erori de formule(fără conținut)math-tracking-category-errorPages in this category have errors in the usage of math tags.
Pages with math render errors(fără conținut)math-tracking-category-render-errorPages in this category have rendering errors in the math tags.
MassMessage delivery lists(fără conținut)massmessage-list-categoryThe page is a delivery list for the MassMessage extension.
Fișiere fără licență identificabilă automat(fără conținut)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseFișierul nu are un format de licențiere identificabil automat.
Fișiere fără descriere identificabilă automat(fără conținut)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionFișierul nu are un format de informații citibil automat, sau câmpul de descriere nu este completat.
Fișiere fără autor identificabil automat(fără conținut)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorFișierul nu are un format de informații citibil automat, sau câmpul de autor nu este completat.
Fișiere fără sursă identificabilă automat(fără conținut)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceFișierul nu are un format de informații citibil automat, sau câmpul de sursă nu este completat.
Files with no machine-readable patent(fără conținut)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentThe file does not have a machine-readable patent template.
Pagini cu erori de script(fără conținut)scribunto-common-error-categoryThere was an error when processing the modules included on the page.
Scribunto modules with errors(fără conținut)scribunto-module-with-errors-categoryThe module has an error in it.