Slovacia

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare
Republica Socialistă Slovacia
Slovenska Socialista Respublika
Drapelul Slovaciei
Drapel
 
Amplasarea Slovaciei
 
Capitală Brațe Slave
Limbă oficială slovaca și româna
Sistem politic dictatură preotească
dictator: preotul catolic Josef Tiso
Suprafaţă
 • Totală
 • % apa

88.512/84.3521 km²
n/d
Populaţie
 • Totală
 • Densitate

1.643.245 de oameni (fără sclavi)
? loc./km²
Monedă koruna sau sclavul maghiar
Fus orar la fel ca al Rusiei
Domeniu internet .slo*
Prefix telefonic +135
Membru al: NATO, Uniunea Prietenilor Coreei de Nord

Dacă ești de etnie maghiară să nu vizitezi Slovacia! O să te prindă traficanții și o să te facă sclav!
1 Slovacia a anexat în 2007 o regiune din Ungaria. Multe state (precum Ungaria) nu recunosc această anexare și astfel consideră teritoriul Slovaciei oprindu-se la 84.352 de km².

Toate statele lumii

Slovacia este o țară localizată în Europa și în Africa (savanții încă nu au descoperit cum se face, dar studiază fenomenul) care este cunoscută pentru exportul de peruci și sclavagismul.

Sclavia[modificare]

Slovacia conține cei mai mulți sclavi unguri dintre toate țările Europei. Din cauza tratamentului dur aplicat de gardienii slovaci, U.E. a dat embargo vânzării de sclavi din Slovaciei. Ungurii pot costa de la 43 de koruna până la 5123 de koruna.

Relațiile[modificare]

Slovacia și România sunt cele mai bune prietene din istorie!

Din cauza sclavizării ungurilor, Ungaria a acuzat pe slovaci de rasism iar relațiile dintre cele două țări rămân tensionate. În 2007 Slovacia a anexat o regiune din Ungaria. Aceasta avea: 97% unguri, 2% germani și 1% alții. Oficialii slovaci au spus ca anexarea a fost o justiție din moment ce toți ungurii de la granița cu Slovacia sunt slovaci maghiarizați. Slovaci nu există în Ungaria, fiindcă slovacii erau terorizați de teroriștii unguri. În 1876 ultimul slovac din Ungaria a plecat. În perioada 1896-1942 și din nou între 1997-1998 Ungaria dăduse embargo Slovaciei.

Slovacia declară (ceea ce e adevărat) că Polonia a ocupat în mod mârșav teritorii slovace în timpul Perioadei triste a Slovaciei și le cer înapoi. În 1999 Slovacia s-a aliat cu România și au declarat război Poloniei, dar Slovacia a recuperat doar orașul Jablonka și câteva sate deoarece a intervenit U.E. (zis și M.U.E.)

Citate despre Slovacia[modificare]

"Vă iubesc!" ~ gay Adolf Hitler despre slovaci


"Slovacii nu există! Sunt unguri slavizați!" ~ oricare ungur despre slovaci

State suverane din Europa Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor · Insula De Nicăieri


Uniunea Prietenilor Coreei de Nord Croația · Kazahstan · Serbia · Slovacia · Rusia · Ucraina