Slender man

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare

Cine mai e și ista, ma?

~ Elena Ceausescu despre Slenderman

Slenderman, de asemenea cunoscut și ca Craciman, Slendarosu, Crăciosu, Omu' cu Fața Alba Ca Alba Iulia, Al Ce-ți Ia Copilu', Mos Gerila sau Ghionoaia Americana este o creație (PARDON! Este o CREATURA!) din vest, care se pare ca a cam ajuns și pe la noi.

Cum Dai De El[modificare]

Pentru a te întâlni cu Slenderman, trebuie sa te duci într-o pădure. Învârte-te și s-ar putea să-ți apară în depărtare un om la costum. Daca zâmbește și are ochii albaștri, atunci înseamnă ca e violator, deci FUGI!

Daca nu are față, atunci ala e Slendarici! El o sa danseze salsa sau o sa se agațe de copaci pana o sa ajungă la tine (și dansând salsa ajunge la tine). Slenderman nu are intenții rele, saluta-l politicos și dacă iți întinde mana, sa nu cumva sa te uiți la el CA BULANGIUL!!! Da mana cu domnul Slender.

Propaganda[modificare]

Exista un număr mare de lucruri false (propaganda evreiasca și de pe Creepypasta) despre domnul Slenderman, precum faptul ca răpește copii sau ca ii place sa sperie omul. Dar diabolicii care scriu astea nu își dau seama de situația lui Slender? Sa nu ai un chip (deși vezi), sa fuga lumea de tine, considerându-te ciudat, și sa mai fie și scrise prostii despre tine? Cum poți sa trăiești asa?!

Răspunsul se găsește într-o carte a lui Victor Ponta.