Rusia

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare
Rusia
Россия
Drapelul Rusiei
Drapel
 
Amplasarea Rusiei
 
Capitală Moskwaka
Limbă oficială toate limbile lumii
Sistem politic jihad al votci
dictator: Vladimir Puțin
Suprafaţă
 • Totală
 • % apa

21.145.135 km²
n/d
Populaţie
 • Totală
 • Densitate

necunoscută
subțire loc./km²
Monedă rubla
Fus orar
Domeniu internet .rus*
Prefix telefonic +641
Membru al: NATO, Uniunea Prietenilor Coreei de Nord

ZI NU VOTCI ȘI TE-AI SALVAT!

Toate statele lumii

Rusia - un cacat care sa intins mai toata asia . Rusii - Defapt rusii nu exista , au existat cindva , dar au murit cu toti deoarece IQ-ul lor nu depasea nivelul : 0.02 ; Rusii de acum sunt reuniunea a tuturor prostilor , ideotilor si agresorilor din toata lumea si mai ales din statele post sovietice . Rusi renumiti nu exista , daca vedeti undeva un rus care a cistigat ceva sau a ajuns undeva sa fiti siguri : NU E RUS ! chiar daca poarta cetatenie rusa e armean , georgian sau un ins din fosta USSR ! Rusia este un stat extrem de sarac , in moskwaka , sankt-petrea's burg si inca citeva orase de muisti , toti o duc bine , insa in celelate 98% din populatie mor de foame , dar nu si de sete pentru ca toata ziua beau samagon si votka... Cauza saraciei in Rusia este armata , care foloseste 99% din bugetul tsarii. De mentionat ca 99% din populatie sunt bietsivi si curve . Alcoolicii sunt cel mai inalt rang din societate.

Rusii din Republica Moldova[modificare]

un soi mai rar de ideoti slab dezvoltati mental , cu instincte ocupante . Supravetuesc din mila bastinasilor care le arunca cite o bucatica de piine in cusca lor . Defapt rusii din R.Moldova sunt niste animale salbatice care se cred cocalari in stare . Nu le place cind cineva isi apara demnitatile , limba si istoria , numindui : "Нацианалисты" ! Se urca repede in cap , dar si mai repede coboara ! Toti vor in Rusia si urca in slavi poporul lor , dar NICI UNUL nu o freaka in tara lor de muligambisti ! Ii irita combinatia de cuvinte : "Чимадан-Вагзал-Росcия" adica : Bagajele-Gara-Rusia ! Au stat in case si au plins de frica in anii 1989-1992 , iar dupa ce au esit din case s-au urcat la guvernare , jurind ca nu vor mai permite nici un protest.


Religia</br> Rusii cred in Votka , sa nu beai votka sau samagon inseamna ca esti ateist . Votka este cel mai sfint lucru in rusia . Ei nu au icoane , au sticle cu votka care le tsin in casa pentru rugaciuni , se numeste : "политра" ; Dimineatsa in loc de agheazma ei beau 100gr. de votka . La amiaza 250 g de votka , iar seara 500 grame de samagon , in restul timpului beau fara limita .

Politica Plitica in rusia este la un nivel avansat , mai avansat ca in statele africane . Idolul politica la rusi este LENIN - unu din bietsivii de frunte al fostului partid comunist . Stalin , alt idol , e cel mai mare dictator din istoria omenirii. rusilor le place sa fie dictati , e un gen de "sado-mazo" ! In toata perioada de URSS ei au baut alcool pina la ceea ce numesc ei : "белая гарячка" adica stadia cea mai avansata din practica alcoolica , in care dependenta de alcool este cel mai presus lucru din univers , iar creierul deja numai exista nici intr-o forma , in capul rusilor se formeaza zgirciul spirtos.

Putina V. - fostul lider de la cremlin a condus rusia in teroare si minciuna , dictatoriat si debilizm . Este foarte respectat in rusia. Medvedev V.A. - amanta fostului lider . Curul roshu sau cum i se mai zice : "Красная жопа" ;

Istoria - Poporul rus a aparut ca experiment al extratereshtrilor . Un experiment ratat. Acum rusii sustin ca toate poparele sunt ele lor si ei or sa conduca lumea . Unica frica a lor - SUA .

Idealuri - Libertatea (pe care o vad la televizor in SUA) Comunizmul - caci atunci se vindea piinea cu doar 19kopeici (salariile in vreamea ceea erau in medie 100 ruble adica 1rubla=1 kopeici); Votka - idol religios ; Alcoolizmul - daca inainte toti tindeau catre socializm , acum toti tind catre alcoolizm.

State suverane Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor Insula De Nicăieri
Uniunea Prietenilor Coreei de Nord Croația · Kazahstan · Serbia · Slovacia · Rusia