Români

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search
Român neaoş, în costum tradiţional

Românii sunt un popor migrator răspândit în întreaga Europă. Românii trăiesc în tabere de refugiaţi în multe ţări europene precum Spania, Italia, Marea Britanie, Irlanda. Românii, genetic, sunt înrudiţi cu moldovenii care trăiesc în continentul Basarabia, dar spre diferenţă de aceştia vorbesc o limbă total diferită.

Origini[modificare]

După studii genetice şi certuri cu ungurii şi ruşii, românii, ca de obicei, şi-au băgat pula, în rusi, ungurii le sunt vecini şi nu e bine sa te fuţi, pardon, cerţi, cu vecinii. Partidul c-o-m-u-i-s-t le-a băgat în cap că este bine sa faci foamea pentru a plăti datoriile făcute de politruci, şi că, provin din doi bărbaţi, Traian şi Decebal. Românii sunt singurul popor anti-gay care are ca imn o manea. În Evul Mediu aceştia şi-au spus romîni (cu Î din I), denumirea fiind propusă de stră-stră-stră-stră-stră bunicul lui Ion Ilici Iliescu, KGB-ist venit din Asia, acesta fiind indian din nord (i.e ţigan) combinat cu asiatici Moscoviţi (90% din imperiul lor este în Asia).

Subspecii[modificare]

Românii din punct de vedere biologic se împart în mai multe subspecii:

  • muntenii(Homo Bucharest Buletincum)- singurii români confundaţi cu Bucureştenii, ei neavând nicio vină că toţi "provincialii" au venit în "Bucale".
  • moldovenii (Homu' moldojensis)- organizaţi în triburi se hrănesc cu alcool. Pentru a procura alcool ei merg la vânătoare, înarmaţi cu topoare şi cuţite prin vecini. După mese copioase, în general, creează cele mai mari opere cunoscute pe plan galactic.
  • ardelenii (Extra-homo Lentus)- fiinţe net superioare oricărei alte specii, ei sunt o specie hibridă între omul obişnuit şi fiinţe extraterestre superioare (numite unguri şi nemţi). Rasa ardelenească s-a născut în urma numeroaselor violuri făcute de omul de rând asupra extratereştrilor. Ei se hrănesc cu o licoare magică numită pălincă.
  • oltenii (prima generaţie după Homo Neanderthalensis)- oltenii sunt cei mai mari arhitecţi ai lumii, ei după milenii de trăit în peşteri au descoperit noi şi inovatoare tipuri de locuinţe moderne numite cocioabe, magherniţe, utilizând pentru aceste construcţii pământul, lutul şi deşeurile. Acest tip de locuinţă a avut un mare succes la românii stabiliţi în tamberele de refugiaţi din Europa
  • rom(ani)i (Homo Corvus Balaurus) nu se deosebesc de români decât prin culoarea pielii, puţin mai închisă (de la soare şi mizerie). Se consideră români adevăraţi, şi de aici şi neînţelegerile internaţionale cu privire la diferenţa dintre aceştia şi români. Femeile lor sunt foarte frumoase, creând de fiecare dată uscarea şi căderea pulii direct din abdomen.
  • vampirii (Homo perversum)- trăiesc în Harghita şi Covasna unde reprezintă etnia majoritară. Din cauza faptului că ei circulă doar noaptea, s-a creat falsa impresie că în aceste judeţe ar fi majoritari ungurii.

Răspândire[modificare]

Românul se întâlneşte pe tot globul. Ei, la origini, au trăit într-o ţară numită Republica Mafiotă România. Aici, după lupte fratricide au început să-şi ia clanurile şi să cucerească Europa. Românii au un aport esenţial în îmbogăţirea culturală a Europei aducând cu ei noi stiluri muzicale (maneaua), noi stiluri arhitectonice (stilul oltenesc: complexele urbanistice periferice formate din cocioabe) şi învăţându-i pe europeni magia, fac lucrurile să dispară. În ţara cu un trecut cultural cel mai important, Franţa, aceste bogăţii culturale ale românilor, aici numiţi din cauza culorii rom(ani), aici au cunoscut cea mai puternică dezvoltare, Franţa devenind lider european şi în acest domeniu.

Economie[modificare]

Iniţial, Republica Mafiotă România avea o puternică economie subterană, care o dată cu intrarea în Uniunea Europeană a început să iasă la lumină şi ajungă la nivelul 0.

Angajaţii români (bugetarii şi politicienii) sunt renumeraţi în funcţie de muncă şi servicii, prin metoda tradiţională numită şpăgăreală. În sistemul privat s-a încercat o formă de plată a angajaţilor de tip european, numită salarizare. Acest tip de plată s-a dovedit greoi, de calculat, cu îndatoriri câtre stat şi oricum, sumele fiind foarte mici în timp s-a renunţat la el de tot.

Şpăgăreala are mai multe calităţi decât salariul:

  • nu se necesită contabili
  • se poate achita în euro, lei, purcei, curcani
  • nu rămâi dator la stat în urma impozitării
  • nu o aştepţi la o dată fixă

Românii din ţările europene s-au calificat într-un domeniu economic foarte profitabil numit magie.

Agricultura[modificare]

În România există culturi mari de prune şi podgorii. În ceea ce priveşte exportul de carne s-a dezvoltat în ultimii ani traficul de carne vie.

Limbă[modificare]

Românii la origini vorbeau un grai al limbii vorbite azi pe continentul Basarabia. În timp au devenit în întregime neinteligibile datorită faptului că românii îşi schimbau vocabularul o dată la o sută de ani, trecând de la româna cu cuvinte slavone la româna cu cuvinte franceze şi azi la româna cu cuvinte engleze. Acest text e scris în moldoveneasca antică pentru a fi înţeles şi de români şi de basarabeni.

Cauze de deces[modificare]

S-a constatat că, în general, românii mor greu. În urma luptelor dintre liderii mafioţi care conduceau ţara s-a crezut că românii vor dispărea definitiv. De asemenea ei au fost subiectul a multor teste de laborator, după care în mod miraculos, au supravieţuit. Aceste teste au constat în : contaminarea cu hiv a nou-născuţilor, înfometare, frig, E-uri alimentare, păpuşoi modificat genetic, etc. Românii în general sunt urmăriţi de ghinion şi mor în toate accidentele care se petrec pe acest pământ: distrugerea turnurilor gemene, atentatul cu bombă din metrou de la Atocha- Madrid, atentatul cu bombă din Londra, cutremurul din Noua Zeelandă, în toate accidentele de trafic din lume şi în urma explodării unui OZN.

Post-deces[modificare]

În iad, locul de reşedinţă a majorităţii Românilor decedaţi, s-a constatat că nici-un drac nu-i păzeşte, deoarece nu este necesar: îndată ce unul dintre Români încearcă să iasă din vre-o căldare cu smoală, ceilalţi îl trag înapoi.