Polonia

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search
Polski Teroristishki Reichy
Drapelul Poloniei
Drapel
 
 
Capitală Varșovia
Limbă oficială poloneză
Sistem politic anarhie și uzurpatism
Bre
Suprafaţă
 • Totală
 • % apa

236.431 km²
n/d
Populaţie
 • Totală
 • Densitate

2.523.157
mare loc./km²
Monedă Reichsmark
Fus orar la fel ca al Germaniei
Domeniu internet .pcu*
Prefix telefonic +135
Membru al: NATO

Sunt teroriști.

Toate statele lumii

"March! March, the Polski!" ~ vers din imnul Poloniei

"Te iubesc, fă!" ~ lesbiana Ungaria despre Polonia

Polonia este curva Ungariei. (scris kurwa în poloneză)


Geografie[modificare]

Polonia se învecinează cu Lituania, Marele Reich German, Cehia, Slovacia și Rusistan. Prin Polonia trece Vistula. Denumirea sa provine de la vâslă iar polonii îi zic Wisła, dar toate lumea îi spune Vistula, așa cerând polonezii deoarece nu vor să aibă vreo legătura cu "țiganii hoțomani și subumani români".

Pieprzyć[modificare]

Este un cuvânt romantic polonez, folosit des în telenovele de doi pieniądze și pe care trebuie MUSAI sa-l spui iubitei tale (dacă e leașă adică poloneză). Inimioara Poloneză (pe pulonește: dziwki Polska) este o prostie imensă vândută în țări din Europa de Est, printre care și România. S-au făcut proteste mari, mari, taică, inclusiv în Valea Prahovei și în Valea Timocului împotriva Inimioarei Poloneze care dorește pizidificarea tineretului. Vă las să descoperiți singuri ce e Inimioara Poloneză

Care îi mai rea?[modificare]

O întrebare frecventă în România este: care e mai de pișat și de rahat, Polonia sau Bozgoria? Unii spun că Polonia fiindcă nu contestă teritorii românești este mai bună. (totuși, ei au contestat toată Moldova iar Spotkanie Niedorozwinięty, fost lider al Poloniei, a spus că el vrea toată Moldova pentru Polonia, de la Carpați până la Bug și Transilvania să o ia Ungaria) Alții spun că polacii îs prea mândrii și egoiști și cred că Polonia a salvat omenirea încât nu poți să faci o alianță normală cu ei, mai ales dacă ești conducătorul României. Pe când cu ungurii, românii s-au mai înțeles.

Cum să vizitezi Polonia și să nu fi omorât?[modificare]

Pai, ca să vizitezi Polonia (ca român) și să nu te împuște sau taie (cu sabia japoneză) polacii trebuie să ai în vizor trei lucruri: comportamentul (nu arăta că ești civilizat, nu știu cum, dar nu arăta); nu vorbi românește (polonezii au un detector de limbă și pot afla că ești român ca să te omoare) și nu ieși în evidentă, fiindcă polonezii o să-și dea seama că ești vizitator și o să te gonească (dar n-o să te omoare dacă nu află că ești român sau slovac).

Cum să enervezi un polonez[modificare]

Zece moduri în care poți da la pământ cea mai plină de sine și fanatică rasă a Europei:

1. Întreabă-i pe internet dacă Polonia este în Europa

2. Spune-le că ei nu au trecut prin nimic greu față de români, ruși, germani, georgieni, etc.

3. Spune-le că nu sunt cei mai tari din lume (dar fii gata să fugi că imediat polacu scoate drujba)

4. Înjură Polonia sau Ungaria

5. Spune-le că țiganii vin din Polonia

6. Spune-le că nu sunt blonzi cu ochii albaștri (rasa ariană), ci țigăni maro

7. Întreabă-i dacă România e mai cool decât Polonia. (fiindcă poți întreabă "asemenea idioțenie" o să-i vezi foarte suparăți)

8. Zi-le că nu sunt slavi, ci tătari

9. Adu motive în fața lor pentru care Germania a făcut o dreptate invadând Polonia în 1939

10. Acuză-i că au colaborat cu naziștii

State suverane din Europa Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor · Insula De Nicăieri