Nicușor de la Brăila

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare

Stânga "Nicusor de la Braila" Neculai (n. 1981, Braila, România) este om al strazii ( boschetar )si totodata prima legenda a internetului românesc. Nicusor de la Braila este un faimos om al strazii.In prezent Nicusor traieste in orasul sau natal , Braila din Romania...mai exact pe strazi , si cel mai des in Piata Mare din Braila. Multe detalii personale despre Nicusor nu sunt cunoscute , decat ca are peste 30 de gagici ( printre care si Morena , Sicuta , Gianinia , Geta , Ledi )...Nicusor a avut numeroase altercatii cu Gigel ( un precupet din Piata Mare ) acesta udandu-l pe Nicusor cu apa sau cu zeama de varsa in cele mai nefericite cazuri...si ca a fost sadomizat de un om pe nume Covrig. Mai stim ca Nicusor are si un automobil superb de marca germana , anume BMW. Nicusor este de altfel si imitat de actori cunoscuti in anumite emisiuni , mai pe scurt , replicile lui Nicusor deja sunt foarte bine cunoscute de peste 70% din populatia Romaniei.


Fișier:Nicusorwiki.PNG

Familie[modificare]

Parintii lui pe nume Vasilica si Nelu Barbu l-au abandonat când înca acesta era mic.


Tinerete[modificare]

De-a lungul vietii Nicusor a hoinarit prin Galati si Braila. La aceasta data Nicusor se afla in Braila si va sta acolo pentru multa vreme avand in vedere experientele traite in Galati,mai exact,golanii ce l-au batut,i-au luat bani iar politistii l-ar fi futut in cur.


Abilitati deosebite[modificare]

Nicusor a reusit sa memoreze numeroase statii de tren,culmea,chiar in ordinea in care sunt in realitate.


Gusturi[modificare]

Bauturile lui preferate sunt berea la cutie si apa plata. Cântecul lui preferat este Cioara de Marius Dragomir,de fiecare data când îl fredoneza lui Nicusor îi place sa faca trimitere la Radel ( om pe care Nicusor îl uraste ,de ce ,stie doar el ).


Aproape fobii[modificare]

Frica pe care acesta o exprima fata de câinii lui Radel se manifesta sub forma unor episoade de teroare prin care trece de fiecare data cand îsi aduce aminte de ei. Intrebat fiind : "Cum latra câinii lui Radel ?" , Nicusor a raspuns : "Ham-ham Ham-Ham ! Aoleu, te rupe aia ! Aia are cacat la cur,împrastie cacatii. Nici nu poti sa te apropii de usa portii."


Viata privata[modificare]

Nicusor duce o viata amoroasa cum altii nici nu viseaza,în multe dintre filmulete afirmând ca are 30 de gagici si ca este satul de laba. Dintre toate gagicile Morena si Sicuta sunt iubite cel mai mult de catre Nicusor,celelalte fiind mai neglijate.

Stilul lui de viata[modificare]

Desi este un boschetar duce un trai destul de bun datorita fanilor pe care ii are,fani care îi aduc de mancare,îi dau haine iar locatarii blocurilor îl lasa sa doarma în scari de bloc.


Injuraturi preferate[modificare]

 • coptura galbena
 • ma simt bine îmi dau drumul in tine
 • cacat
 • mândarie de mândarie
 • mâzga
 • WC plin cu cacat
 • futai cu malai de întâi Mai
 • futai
 • vomitaturi
 • mâini taiate ,picioare taiate curge coptura galbena din ele
 • cacat la cur
 • umplutura,sarmale,ardei umplut
 • smântânica fierbinte
 • par la tâte,par la cur
 • caricior
 • Cheita si argatii lui,ce bine ma simt ! Cheita si argatii lui,ce bine ma simt !


Cariera muzicala[modificare]

La data de 29 Martie 2008 unul din fanii lui Nicusor a creat primul remix avand la baza injuraturile lui Nicusor. Acesta se bucura de un mare succes in rândul celor care îl simpatizeaza pe Nicusor.

Remix Nicusor


Traume suferite recent[modificare]

Mai in gluma mai in serios a fost udat cu câteva galeti de apa chiar in plina strada,lucru care l-a afectat psihic,acesta izbucnind intr-o criza si amenintându-l pe unul din atacatori ca îi va darâma taraba din piata. Momentul cel mai dramatic din toata viata lui îl reprezinta ziua în care Covrig Marian l-a violat anal. Intrebat fiind Nicusor : "Te-a futut in cur Covrig ?" ,acesta a raspuns afirmativ adaugând : "Atâta ( ~ 4 cm ) mi-a bagat-o,si-a dat drumu-n mine,smântâna din aia fierbinte. "


Cele mai importante filmulete cu Nicusor[modificare]

Cioara La benzinarie Unul oarecare Una din povestile lui Nicusor