Neciclopedie:Drepturi de autor

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search

În prezent nu există nici o politică specifică privind drepturile de autor Uncyclopedia, dar privind drepturile de autor sunt încurajate şi de încălcări flagrante sunt descurajate. Încercaţi să posta statutul drepturilor de autor, împreună cu fişierul încărcat, deşi acest lucru nu este la fel de mult de o cerinţă ca pe Wikipedia.

Unele drepturile inversă

Vă rugăm să vă adresaţi perdele pentru adivce mai mult pe acest lucru. Oficial, totul este licenţiat sub Creative Commons BY-NoShit-SA 2.0 licenţă.


Notă: Dreptul de autor este un punct de vedere legal definit ca opus al un copyleft. Totusi, unii spun ca este opusul unei Copywrong. Cu toate acestea, adversarii copywrong mirare cum oricine poate copia, eventual greşit? Mai mult, avizul juridic este împărţită pe dacă două copywrongs face un drept de autor. Cu toate acestea, un consens general este că trei Copylefts face o dreptul de autor.

În anumite ţări (de exemplu, India) sufixul privind dreptul de autor urmează cea mai apropiată de busolă crescut direcţie care este direct de la dreptul de vorbitor. De exemplu, sunteţi la Bombay îndreptată spre nord. Te-ar spune Copyeast. Şi dacă ai fost cu care se confruntă sud v-ar spune copywest.