Locuri Bantuite

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare

Exista un mare număr de locuri bântuite/paranormale în lume. Aceasta este o lista completa și foarte utila în care vei afla care sunt locurile cu adevărat bântuite, nu locuri unde se baga sub pături fetitele noaptea și se târăsc pe străzi. Einstein și Lenin cred ca aceasta lista este rezonabila.

Loc Patrie Zonă Note
Blocul V2 ROMÂNIA JUDEȚ: Moschee Multe LOCALITATE: Bilinicolin In 1932, un adolescent care dorea sa devina fata, a luat un cutit si s-a automutilat pe viata. Astăzi sufletul sau bântuie holurile blocului și castrează toți băieții care ii sar noaptea în cale.
Aeroportul Mușcaților ESTONIA CAPITALA: Vilnius După ce o fata de zece ani a fost muscata de un pudel, aceasta a blestemat locul iar acum oricine trece pe acolo v-a observa pe fetita și alți copii suparăți pe cele trei lumi zburând prin zona. Ei uneori opresc trecătorii ca sa-i bata. Se spune ca dacă le dai carne de pudel, aceștia te lasă în pace.
Reichstag GERMANIA CAPITALA: BERLIN Sufletele naziștilor se opresc uneori sa stea de vorba. Ei vorbesc cu voce tare ca sa stie si cei in viata taina adevaratului nazism, nu nazismul din propaganda evreiasca. Daca tot am mentionat evreii, in caz ca ești evreu: NU TE DUCE ACOLO! Ăștia o sa sară pe tine sa te bata! Iar dacă te plimbi prin apropiere și ți separe ca ii vezi, fugi și mănâncă pământul!
Scoala Gimnaziala de pe strada Schickelgruber GERMANIA REGIUNE: Löwen von Hühnern URBIA: Hamm Subsolul duce către Catacombele Strigoiesti. Deci, ies noaptea, precum și ziua strigoii și, se zice în Volk, ca aceștia dansează prin scoala si sperie copiii. De asemenea, strigoii aceștia mănâncă profesorii nedrepți. Din acest motiv, ei și-au găsit admiratori. Ghostbusters au fost acolo iar strigoii le-au mâncat camerele, deci nu ii puteți vedea decât dacă vizitați locul.
Colinele Carpaților ROMÂNIA ȘI SERBIA REGIUNE: Munții Carpați Pe aici trec vârcolacii, iar dacă te pui in calea dânșilor, s-ar putea sa primește o gheara peste bot.
Muntele Tainstvennyy RUSIA REGIUNE: Samara GRAD: Samara Daca treci pe munte, vei observa oameni albi cu toiaguri de aur. Aceștia sunt oameni înțelepți. Aceștia de obicei zboară. Aceștia de obicei iți dau un sfat pe care-l vei visa.
BajBajDaj INDIA REGIUNE: Brahmaputra LOCALITATE: Boliiud Fantome ghei care se freacă la coaie și iau trecătorii la bătaie. De ce crezi ca India și-a pierdut turiștii din Boliiud?