Italia

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare


Italia este o tara situata in Europa daca consulti harta o sa vezi ca se aseamana ca un penis deci sigur o vei vedea. In aceasta frumoasa si imaginara tara traieste o natie foarte sociabila si foarte cunoscuta in lume datorita melcilor, ramelor, broastelor(de asta uneori mai sunt supranumiti si broscari)si ce dracu or mai manca ei. O tara unde fututul in cur este obligatoriu datorita legilor si politicii sale interne, ca urmare legea interzice orice act de natura sexuala intre barbat si femeie fiind pedepsit aspru prin castrare eventual prin blocarea vaginului cu ciment.

Economie[modificare]

Facand parte din Uniunea Europeana are ca moneda uficiala Euro. Italia merge inainte datorita numarului supraincarcat de romani care muncesc in "negru" si romance care stau toata ziua in strada la auto-stop in ciuda faptului ca multe masini opresc, pe ele tot acolo le gasesti.

Geografie[modificare]

Cultura[modificare]

Cultura in Italia inseamna sa râgâi, sa te basi, sa injuri si toate astea in public, sa iti bagi sute de verigi prin nas, urechi, limba, buric, sfârcuri, penis, si unde vreti voi , de aceea se afla in top 100 la tari civilizate in lume fiind pe primul loc adica locul numarul 164. Sunt mai multe culturi in aceasta tara cum ar fi: emuitii(care din pacate s-a raspandit si in România), fascisti, nazisti, comunisti, negristi, marocanisti, albanisti, tiganisti(rasa cu cetatenie romana cunoscuta in Europa si in lume pentru turismul lor in masa)

DEMOGRAFIE[modificare]

Utimele recensamante nationale italiene indica o tendinta ingrijoratoare:99% din copii nascuti in ultimii 25 de ani sunt negri sau romani.Regiunea cu cel mai mare procent de nou-nascuti cu origini dubioase este lombardia,cu un procent de 110%

Arhitectura[modificare]

Bucatarie[modificare]

Sport[modificare]

State suverane Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor Insula De Nicăieri