Iad

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare
Iad
Drapelul {{{nume_genitiv}}}
 
Amplasarea {{{nume_genitiv}}}
 
Capitală Dis
Limbă oficială Albaneza (de jure) Toate limbile pământului (de facto)
Sistem politic republica parlamentara
președintele etern Lucifer Scaraoțchi
Suprafaţă
 • Totală
 • % apa

n/d
n/d
Populaţie
 • Totală
 • Densitate

n/d
necunoscuta loc./km²
Monedă Păcat
Fus orar n/d
Domeniu internet n/d
Prefix telefonic n/d
Toate statele lumii

Iadul este o republica parlamentara localizata în centrul pamatului.

Întemeiere[modificare]

Toată povestea despre Iad a început cu "Năzbâtiile lui Lucifer". Răsfățat, el dorea doar sa se distreze. Ii plăcea sa spună glume cu sfinți și sa ia pe alții la mișto. In cele din urma, el a fost alungat și și-a creat propriul stat împreuna cu alți hoinari.

Organizație[modificare]

Iadul este împărțit în opt Cazane, mari și late, precum și capitala Dis. Fiecărui Cazan ii este subdivizat un număr mare de Pârnăi.

Politica[modificare]

Precum am mai menționat, Iadul este o republica parlamentara, deci se alege guvernul, ca doar Lucifer Scaraoțchi este singurul președinte de când a fost fondat Iadul.

Exista mai multe partide politice în Iad, fiecare necreștin. Cel care a ajuns cel mai sus, fiind ales de 53 la suta dintre iadeni este Partidul Bucuros Al Violatorilor. Istoricul iadan Evil Littledude considera ca popularitatea acestui partid are de a face cu decadenta în creștere în lume. Pe locul doi, cu 21 la suta din voturi a ieșit Partidul Bătăuș iar pe locul trei, cu 20 la suta din voturi a iesit Partidul Sacrificiului Păgân, un partid clasic iadan.

In 1929, Iadul a acuzat Uniunea Sovietica de Încălcare A Drepturilor De Autor, din moment ce Iadul spune ca a fost primul stat rosu. Stalin se zice ca a înnebunit auzind acestea și a închis toate relațiile cu Iadul, foarte deranjat de aceasta întâmplare.