Discuție Utilizator:Miehs

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search

Administrator[modificare]

Eu consider că neciclopedia aceasta românească are nevoie de un administrator român şi activ , iar eu nu am cunoştinţe prea bogate de informatică. Frâiele acestei neciclopedii am văzut că le deţin nişte utilizatori care nici măcar nu vorbesc româna. Nu aţi accepta să deveniţi administrator aici?--Bogdan29roman (discuție) 16 decembrie 2012 13:35 (UTC)

Happy New Year !
[modificare]

Fie ca lumina...Voua si celor din jur...Imbelsugate....Happy New Year!... etc...etc --Bogdan29roman 13.13.2012
Mascaras.jpg

Administrator[modificare]

I have given you and your collegue Bogdan29roman the administrator permission because you are quite active here and you speak the language. If you need any help, contact me: [email protected] | CartoonistHenning (discuție) 6 ianuarie 2013 05:23 (UTC)

  • Carnea de mägar nu este mai scumpä ca si cea de cal ? Ce fel de peste a fost, in care a incäput un porc ? De acum la cräciun voi täia un peste, si voi ingräsa un peste de cräciun. Semnat un oarecare 93.129.101.154

Cercetări britanice[modificare]

Dacă aveţi apetit pentru aşa ceva, vă rog ajutaţi-mă la pagina Cercetări britanice. Nu prea am talent pentru a compune partea ce ţine de ficţiune. Deţin în schimb o bogată arhivă cu exemple concrete. Berbecutz (discuție) 26 martie 2013 00:11 (UTC)