Discuție:Automatics and Computer Science

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare

Nu stiu daca cineva modereaza/urmareste acesta pagina. Primul paragraf mi se pare bun. Al doilea si al treilea pot fi aplicate cam la orice institutie, nu mi se pare foarte specific pentru automatica.

As putea continua fraza cu Flondor, si adauga ceva de genul urmator. Anutati-ma daca vi se pare bine.

==[modificare]

Este surprinzator cum te simti ca o firmitura de cacat in sala de curs in timp ce Flondor preda mate. Aceasta nu este insa nimic in comparatie cu rusinea pe care o simti daca ai obraznicia sa pui intrebari oarecare la curs. Efortul maxim pe care-l poate face un "prof. doctor inginer" pentru a raspunde unei intrebari tehnice este sa aleaga aleator una din urmatoarele variante:

  - ai fost la curs? Daca veneai la curs ai fi stiut;
  - sunt doua variante de a afla: intrebi colegii sau vii direct la restanta;
  - am ales sa fac meseria de profesor de placere ci nu pentru bani, tu de ce nu stai cuminte in banca?
  - mai gandeste-te si iti vei da singur raspunsul.

Cercetatorii perioadei jurasicului au gasit unele indicii cum ca specia cea mai avansata de "prof. doctor inginer" era capabila sa foloseasca Internetul. De regula, utilisarea internetului consta in cautarea de retete de muraturi pe Google, si eventual in accesarea programului TV de telenovele. Raspandirea rapida Internetului a permis totusi corpului profesoral sa-si sporeasca nivelul de profesionalism, adaugand recent urmatoare varianta la lista de mai sus:

     - cauta raspunsul pe Google si numai daca nu gasesti poti sa ma intrebi pe mine.