Din amor de Bucuresti

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare

Din amor de Bucuresti (cunoscuta si ca Dinamul Bucuresti sau Copia Nereusita a Stelei) este o echipa de pseudo-fotbal din Romania. Din amor a aparut in anul 1948, in urma unui avort al mamei Moscova din Rusia si este considerata cea mai buna echipa de pseudo-fotbal din intreaga lume, cercetatorii prezentand drept dovezi infrangerile rusinoase ale acesteia din cupele europene si tentativele (uneori esuate) de blat (vezi meciul Din amor - Gloria Bistrita 1-2).

Din amor de Bucuresti este renumita pentru faptul ca a recunoscut in repetate interviuri ca este copia nereusita a echipei Steaua Bucuresti, unii specialisti cazand de acord asupra termenului "nereusita" datorita comparatiei dintre marile realizari ale Stelei si rusinile suferite de catre Din amor.

Desi e sluga la Steaua, Din amor se poate mandri cu propriul vasal, Crapizda Bucuresti, ocupanta locului 2 in competitia "Cea mai buna practicanta de pseudo-fotbal".

Fanii clubului Din amor sunt recunoscuti pentru partidele de sex disputate intre ei si prin faptul ca prefera sa penetreze oi decat sa-si faca rost de prietene, mintea lor care proceseaza cu 0,1 porcici pe secunda vazand asta ca pe un atac la adresa suporterilor stelisti. Suporterii lui Din amor sunt usor de identificat pe forumurile de internet, ei fiind singurii care ii ameninta pe ceilalti cu violul in timp ce au chilotii rupti in fund si singurii analfabeti care se cred urmasi ai lui Pruteanu.

Lotul echipei Din amor de Bucuresti:

-Fosila 14 -Mamut 56 -Dinozaur 25 -Ionel Ciuciulescu (cunoscut si ca Ciuciu-Gol pentru prestatiile sale incredibile) -Georgica Cutzudean -Cristi Pulahc -Issabela (Carioca neagra) -Buba Pe Cur (Carioca neagra)