Automatics and Computer Science

De la Neciclopedie
Jump to navigation Jump to search

Penitenciarul de automatica si calculatoare[modificare]

Facultate in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Daca ai vrut sa intri aici o sa ai gaozul parlit dar daca iesi o sa fii ful de bani si valoare. Este surprinzator cum te simti ca o firmitura de cacat de apreciat in sala de curs in timp ce Flondor preda mate.

Aceasta nu este insa nimic in comparatie cu lipsa totala de inaltul respect acordat de un 'prof. doctor inginer' studentilor care dovedesc mare tupeu curiozitate stintifica punand simple intrebari. Efortul maxim pe care-l poate face un "prof. dr. inginer" pentru a raspunde intrebarilor studentilor este sa aleaga aleator unul din urmatoarele raspunsuri:

  • "ai fost la toate cursurile? Daca veneai la curs ai fi stiut";
  • "mai gandeste-te si iti vei da singur raspunsul";
  • "iti dau doua posibilitati: intrebi colegii sau vii direct la restanta";
  • "am ales sa fac meseria de profesor de placere ci nu pentru bani; tu de ce nu stai cuminte in banca?"

Este demonstrat stiintific ca cea mai avansata specie de "prof. dr. inginer" era capabila sa foloseasca Internetul inca din cele mai vechi timpuri, oricum dupa anul 2000. De regula, utilisarea internetului consta in cautarea de retete de muraturi pe Google, si eventual in accesarea programului TV de telenovele. Raspandirea rapida Internetului a permis totusi corpului profesoral sa-si sporeasca nivelul de profesionalism, adaugand recent urmatoare varianta la lista de mai sus:

  • "cauta raspunsul pe Google si numai daca nu-l gasesti poti sa ma intrebi pe mine. "


Date fiind cele de mai sus, este demonstrat stiintific ca cel mai convins ateu isi va baga pula in ea de treaba si va baga acastiste fara numar la Biserica casa treaca eczamenul de mate.

Uneori iti va veni sa bei pana te pisi margarete dar nu tre sa uiti piele de castor. Lemn faianta sec matrice bors proaspat cucuie flegma sinteza luciu bec intors baricada urs polar. scartait sinistru lindic pitagora