Andreea Tonciu

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare
Nasul Andreei Tonciu

Biografie[modificare]

Andreea Tonciu este una dintre vedetele autohtone ale României remarcându-se prin nasul ei fabulos, cât o trompă de elefant. Se spune că mărimea nasului ei se datorează faptului că ea are un coeficient de inteligenţă prea "mare". S-a născut la data de 12 Mai 1986, localitatea de origine este încă necunoscută deoarece se spune că s-ar putea să fie de pe altă planetă (cel mai probabil dintr-o altă galaxie, ea fiind alungată de acolo deoarece nasul ei este prea "mic" pentru acel loc).


Viaţa ei[modificare]

Viaţa Andreei Tonciu este descrisă de către Shakira în versurile piesei "Whenever, wherever". Câteva versuri memorabile: "Lucky you were born that far away" (chiar in altă galaxie) "Lucky that my breasts are small and humble So you don't confuse them with mountains" (nu vă lăsaţi păcăliţi de sarcasmul artistei)


Cariera TV[modificare]

Andreea Tonciu a fost asistentă TV la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu numită "La Şuetă cu Bahmu". Ea fiind remarcată încă de atunci prin impresionatele sale forme de relief(nasul, sânii şi fundul fiind nişte munţi înalţi precum Munţii Himalaya) şi prin inteligenţa ei net superioară. Într-o emisie live ea a fost dată afară de către prezentatoare deoarece era supărată (îi căzuse nasul în gură) şi nu a vrut să prezinte vremea (adică să prezică viitorul). Modul în care a fost scoasă de pe platou de către Andriana Bahmuţeanu a fost foarte diplomatic, spunându-i-se "Hai, ieşi afară. Fă paşi. Hai"


Andreea a avut câteva apariţii spectaculoase la emisiunea lui Măruţă, "Happy Hour", unde a fost pusă la teste de clasa a 5-a despre limba română, biologie şi geografie.

Caracteristici fizice şi psihice[modificare]

Se spune că are acel mai mare nas din lume, iar râsul ei de sirena năsoasă atrage masculii din lumea sportului românesc, ea fiind într-o relaţie cu un fotbalist.

Andreea Tonciu a uimit o lume întreagă prin inteligentele ei afirmaţii: "Delfinul este o pasăre" "Stejarul produce lemne"


Cariera muzicală[modificare]

A lansat diverse cover-uri senzaţionale printre care se enumeră "Come & Tonciu" , "Timber" , "Wrecking Ball" care au nişte versuri de-a dreptul superbe. Toate aceste hit-uri se găsesc pe canalul ei de Youtube AndreeaTonciuVEV0 .


Părerea românilor de rând[modificare]

Acest subiect este unul delicat deoarece există multe păreri despre Andreea Tonciu care sunt în contradictoriu. Am să enumăr câteva comment-uri de pe youtube la videoclipurile în care apare această distinsă creatură.

77goofball: Cred ca Andrrea Tonciu este unealta satanica a masonilor, pusa in televiziune pentru a ucide constiinta si demnitatea poporului roman. Este foarte infricosator, mai ales ca sunt cam multe de Andreea Tonciu in televiziune. Ele nu se ocupa cu nimic, nu aduc nici un beneficiu, si nu au nici un talent vizibil. 

Myacg acg: Cata rautate, toata lumea stie ca ea nu are aceiasi constiinta, pur si simplu nu realizeza asta. Dar sunt sigur ca are un suflet bun. In schimb voi cei ce ati realizat acest interviu sunteti de tot rahatul. Aici se reduce inteligenta voastra, stiti ca ea are probleme dar o folositi drept clovnul socetatii, rusine!!!

Zabov Kamada: Daca prostia ar durea...Tonciu ar fi prima care ar cadea in coma