Ace Ventura

De la Neciclopedie
Salt la: navigare, căutare

Ace Ventura (născut: 1600, pe vremea lui Mihai Vitezu; moarte: 1999, 666 răsturnat) a fost un detectiv de animale, cunoscut pentru recuperarea celor 11 maimuțe furate de Rusanu, salvarea unui crocodil de la înnec, numit de el Littlejaw sau Littlejew și multe alte grozavii, dar eu știu, TU! CITITORULE! ȘTII TOT CE A FĂCUT ACE VENTURA!!!

Apartamentu[modificare]

APARTAMENUL LUI ACE VENTURA ESTE PLIN DE ANIMALUTZE!!!!

Nu se știe cu siguranța unde a trăit Ace Ventura, unii spun că el a stat chiar în Chișiniev de unde încă veghează.. hai sa lăsam conspirațiile pentru sfârșit, okay? Teoria chișinievistă este una foarte probabila, fiind susținuta de înțelepți precum Adolf Hitler, Petru Groza sau Herodot.

Canadienii spun ca deoarece Ace Ventura este canadian, trebuie să stea la ei în tara. Ei spun că el sta în Ottawa sau la Cebec(?).

Thomas Growman spune că l-a văzut ieșind dintr-un apartament din New Jersey, în Statele Dezbinate ale Americii. Acesta l-ar fi fotografiat, dar poza s-a dovedit a fi falsificata. Savanta de renume mondial, care a descoperit ca poza era falsa, Elena Ceausescu a spus ca faptul ca străinii nu vor sa recunoască ca Ace Ventura trăiești printre români este o dovada clara a rasismului european fata de cei mai puri, cei mai frumoși și cei mai comuniști: românii.

In Africa[modificare]

Ace Ventura este adânc respectat de triburile din Africa, oprindu-i din război, găsind liliacul furat și demascându-l pe europeanul corupt. A fost atât de respectat încât l-au scuipat toți africanii. Arătându-le că-i iubește, i-a scuipat și el. Dupa aceea, tribul vecin s-a supărat pe el, deoarece fata din tribul păsării destinata șefului din alalt trib NU ERA VIRGINA (!). Toti știau ca ACE VENTURA e de vina pentru aceasta fapta nebuneasca.

Este Sau Nu Este Ace Mort?[modificare]

El a fost într-un port să-l caute pe delfinul mascotă al echipei de fotbal Leninski Pravda, fără el, aceștia cu siguranță pierzând meciul împotriva Churchill Capitalists. El a intrat în port și nu s-a mai întors. Se crede ca s-a înnecat deoarece i s-a găsit halatul în apa. Ceea ce multi au uitat, însa, este faptul ca înainte sa intre Ace a spus:"Dacă nu ma întorc în cinci minute, mai așteptați". Un muțunache susține că Ace nu s-a întors deoarece l-a găsit pe căpitanu' Finkie, dar hai sa nu fim asa de sadici.